Мариела Нордел ужаси: Заразих се с тиф в Европа!

Мариела Нордел ужаси: Заразих се с тиф в Европа!
Гласувайте за статията

Мариела Нордел успя пак да подпали мрежата

Устатата готвачка Мариела Нордел, която се изяви в кулинарната надпревара „Мастършеф“, а по-късно в риалити формата „Биг Брадър“, изплаши приятелите си в социалните мрежи. С откровението, че се е заразила с тиф.

Мариела Нордел

Бълхи нахапаха Мариела Нордел

Кулинарката публикува страховити кадри на подутия си крак, които още повече засилиха притесненията.

Оказа се, че диагнозата „тиф“ е грешка на лекарите, като реалната причина за последвалата инфекция и алергичната реакция била нахапване от бълхи.

Мариела отглеждала котка, порода руска ангорка. То обаче се изгубило и след седмица отново се върнало в дома й. Точно тогава започнали възпаленията по кожата на готвачката, писа „Шоу Блиц“, цитира вестник„Телеграф“.

„Прибрахме животното, изкъпахме го и забелязах, че след седмица, започна да се държи странно – лягаше в душ кабината, не се хранеше добре, беше омърлушен. Един приятел, който е любител на редки видове котки, ми каза, че е болен.

Не му повярвах – Ник е боец. Скоро започнах да забелязвам по краката ми много странни ухапвания. В началото си мислех, че са комари, дори купих специална лампа, но нищо не помагаше.

След седмица нещата станаха трагични – изглеждах като дете сираче от Етиопия – цялата в нахапвания, рани. Не можех да си обясня какво става. Преди два дни вдигнах температура и получих треска.

Тогава мой приятел холандец се свърза с бърза помощ и диагнозата беше „тиф“.

Веднага ме хоспитализираха. Хубавата новина е, че не е тиф, лошата е, че е нахапване от бълхи с инфекция и силна алергична реакция, та, ще трябва антибиотично лечение и дълъг процес на възстановяване“, разкри Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар