Нора Недкова: Не харесвам кандидатките за „Мис Плеймейт” (Не били интелигентни-виж още)

Нора Недкова: Не харесвам кандидатките за „Мис Плеймейт” (Не били интелигентни-виж още)
Гласувайте за статията

Нора Недкова не одобрява кандидатките за конкурса „Мис Плеймейт”

Нора Недкова оплю кандидат-заместничките си.

Нора Недкова

Нора Недкова оплю заместничките си

„Не харесвам нито една от кандидатките на тазгодишния конкурс за „Плеймейт“. Това сподели бившата победителка в конкурса – провокативната Нора Недкова.

И добави: „Нищо лично, съдя по поведението им. Осемнайсетгодишни момичета говорят толкова лековато. Аз на 18 години не съм се държала по този начин.

Може би малко по-възпитано и по-интелигентно трябва да бъде момичето, което ще спечели първо място“, констатира блондинката, пише вестник „България Днес“.

Името на скандалната Нора Недкова многократно бе замесено с това на вечния плейбой Христо Сираков, по-познат като Ицо Стоте манекенки.Като дори на няколко пъти бяха щракнати в доста интимни сценки.

Но плеймейтката категорично отрече да е имала връзка с богаташа. Блондинката продължава да твърди, че между нея и застаряващият милионер не е имало нищо повече от приятелство.

И наистина, любовна афера между тях така и не бе потвърдена.

Слуховете за кратко я свързваха и със Слави Трифонов. Но никой от двамата не отрече, нито потвърди да са имали по-специални отношения.

Устатата Нора Недкова продължава да е сама и да няма мъж до себе си. Тя твърди, че е доста честолюбива и не може да си представи мъж да контролира живота й или да й се качи на главата.

Дали обаче няма и нея „сляпата неделя” да я удари скоро, предстои да видим!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар