Теди Велинова подлудила мъжа си! (Д-р Енчев се видял в чудо)

Теди Велинова подлудила мъжа си! (Д-р Енчев се видял в чудо)
Гласувайте за статията

Теди Велинова подлудила д-р Ангел Енчев!

Бившата манекенка Теди Велинова се оказала с доста труден характер.

Най-после стана ясно точно какво е разделило пластичния хирург на звездите д-р Ангел Енчев и майката на двете му деца Теди Велинова.

д-р Енчев

Теди Велинова изтормозила д-р Енчев

След много спекулации по темата близки до бившата двойка разкриха пред вестник „Уикенд” истинската причина за скъсването им. Това бил тежкият характер на бившата моделка, която успяла да докара мъжа си почти до лудост.

Проблемите между красавицата и хирурга се влачили с години. Но двамата успявали да ги крият от останалите хора и да го играят идеалното семейство пред обществото.

Зад лъскавата фасада на светските им изяви обаче се криел истински кошмар за пластичния хирург, свидетелстват близки до двойката.

Теди Велинова далеч не била вечно усмихнатата, нежна и предана половинка, за каквато се представя още от началото на връзката си с доктор Енчев. Напротив – в ежедневието си с него била вечно недоволна, мрънкаща и язвителна.

Любимото й занимание било да критикува своя мъж и да се подиграва с всеки негов дребен недостатък. „Любима тема на Теди бяха проблемите на Ангел с килограмите”, твърдят близки до семейството.

Те разкриват, че докторът от малък страдал от склонност към напълняване. И това му създало комплекси за малоценност още в детските години. Както се вижда от старите му снимки, когато се е запознал с Велинова, д-р Енчев е бил далеч по-закръглен в сравнение със сега.

Започнал да отслабва заради жена си. Тя обаче непрекъснато го подигравала за всеки килограм в повече, натрупан върху фигурата му. Наричала го с всевъзможни обидни епитети като „шишко” и „дебеланко”.

Подигравала го, че диетите само на него не действат, а най-язвителна станала, когато решил да си направи липосукция, само и само да й се хареса.

Вместо да оцени жеста, Теди започнала още повече да го взима на подбив. Не стига това, ами и не била доволна от живота, който й осигурявал.

Макар че на всяка нормална жена ежедневието на Велинова би се сторило като приказка, самата тя не го виждала по този начин. Смятала мъжа си за стиснат, защото не я водел достатъчно често на пътешествия зад граница и не й купувал диамантени бижута.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Теди Велинова подлудила мъжа си! (Д-р Енчев се видял в чудо)”

  1. zori

    авг. 13. 2019

    Да, наистина травестит. С тая мощна долна челюст.

  2. Анджелина

    авг. 14. 2019

    Вие ,коментиралите,сте едни красавци..Оная,,Radi Vreselinowa,,кварталната селянка..на баба Яга мяза..Румен Илиев,пък,,с тази застаряла усмивка и мека пишка и той коментира жената…Доктора ти Енчев с дебела мазна кожаи поглед на сериен убиец…ли ви харесва,,бе извратеняци…

Добавете коментар