Тренировки ли: Златка Димитрова стана за резил в мрежата! (вижте с очите си)

Тренировки ли: Златка Димитрова стана за резил в мрежата! (вижте с очите си)
Гласувайте за статията

Златка Димитрова стана за смях в мрежата!

Златка Димитрова може да мотивира мнозина да изберат да влязат във форма с усърдни тренировки, но с тази снимка отказа от физическа активност не малка част от последователите си.

Златка Димитрова

Щом Златка Димитрова се поти толкова усилено във фитнеса, защо й е всичко това?!

Моделката пусна кадър, на който е накривила всички налични железни пръти, а те са доста, за да се направи перфектно слаба и оформена.

За съжаление с фотото заличи всички внушения, които от край време се опитва да втълпи на феновете си. А именно, че резултатите от фитнеса винаги идват и се отблагодаряват подобаващо.

Да, ама не. Очевидно това, че тренира усилено всеки ден, не е избавило Димитрова от комплекси. А фактът, че редактира така агресивно и изцяло снимките си, говори, че съвсем не е доволна от ефекта, който е постигнала до момента с тялото си. Или най-вероятно е развила някаква маниакалност на тема фигура.

Фотото намери място в Инстаграм страницата, която показва истината за родните ни звезди – therealsfw2. Там потребителите не спират да се подиграват на действията на Златка Димитрова, докато в профила й под същото фото негативните коментари са изтрити от нея саммата.

Крайно време е родните ВИП-ове да започнат да си наемат хора, които разбират от снимкова обработка и работа с Фотошоп.

В противен случай винаги ще са начело на ВИП издънките в изобличаващите ги онлайн платформи. Още малко изцепки и никой няма да ги взима на сериозно…

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар