Лора Крумова се връща на работа: Ето кой ще излети от ефира! (виж тук)

Лора Крумова се връща на работа: Ето кой ще излети от ефира! (виж тук)
Гласувайте за статията

Лора Крумова се връща на работа, заместничката й трябва да излети!

Лора Крумова не е от жените, които мечтаят за дълъг отпуск по майчинство. Тв водещата се връща на работа наесен – година след като роди второто си дете, говори се в Нова телевизия.

Лора Крумова

Лора Крумова се връща на мястото си

Заместницата й в предаването „Събуди се” обаче не може да се похвали с подобна сигурност, защото е най-вероятно да се наложи да мине на друга позиция, пише вестник „Уикенд“.

Още откакто титулярната водеща на „Събуди се” слезе от екран заради раждането на своята дъщеричка Мина, се носят слухове, че може да й се наложи да си търси друга телевизия след края на майчинството.

Това стана през месец май миналата година, а детето дойде на бял свят в началото на септември. Лора все още се води титуляр като водеща на „Събуди се”, където в момента работи колежката й Мартина Ганчева, назначена по заместване.

„По закон заместницата е длъжна да се оттегли в деня, в който титулярката се върне на работа. Но най-вероятно ще й намерят друга позиция в телевизията”, смятат хора от екипа на предаването.

Говори се, че водещата щяла да се върне на работа почти веднага след като момиченцето й навърши годинка. Така стана и след първото й майчинство. През септември 2013 година журналистката роди сина си Явор, а година и три месеца по-късно вече беше на екран.

Разликата в сравнение с положението й сега е, че не смята да сменя телевизиите. Миналия път се прехвърли от Би Ти Ви в Нова.

Според слуховете, месеци преди връщането си на работа Лора е минала на диета с надежда да се преведе във възможно най-добър вид за телевизия. Започнала да се ограничава с храната и вече била успяла да свали няколко килограма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар