Бомба: Новият на Алисия я остави без думи! (всяка жена мечтае за това – виж тук)

Бомба: Новият на Алисия я остави без думи! (всяка жена мечтае за това – виж тук)
Гласувайте за статията

Алисия е глезена като принцеса от любимия си мъж, заслужава го напълно!

Новият приятел на поп фолк дивата Алисия не спира да я изненадва с романтични жестове и подаръци. Мъжът на певицата се оказа голям романтик, който все повече очарова половинката си.

Алисия

Поп фолк дивата Алисия получи невероятна изненада от мъжа до себе си

Двойката решава да прекара уикенда заедно, извън София. А на сутринта изпълнителката ахнала от изненада, пише вестник „България днес”.

Приятелят й за пореден път я оставил без дъх с един наистина изключителен жест. За който много жени могат само да си мечтаят. Цялото стълбище в къщата й било в букети, които са за певицата. А през стъпало имало по един огромен букет от любимите цветя на Алисия.

Не е нужно да казваме, че гласовитката е останала без думи при вида на тази приказна картина. А и тя напълно заслужава подобно отношение след всичко, което преживя през годините. И най-вече проблемите с Валери Божинов.

Двамата към момента са в отлични отношения, но феновете й още помнят времето, когато футболистът я заряза заради Николета Лозанова. Е, видя се, че и бракът му с НиЛо не потръгна и двамата се разведоха, но това не направи спомените на Алисия по-малко болезнени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Новият на Алисия я остави без думи! (всяка жена мечтае за това – виж тук)”

  1. Ани

    авг. 19. 2019

    Като я гледам така намазана и начервисана си впредставям колко гнусни гадни свине са я тъпкали, дъртаци с увиснали х*йща и колко „бизнесмени“ са я унижавали и карали да прави какви ли не извращения и да се моли за тея евтини реплики парцали и за фризьор и гримьор!!! На запад жените изкарват хиляди и сами си купуват стаандарта на живот! Тука тея мърши са просто евтини ку*ви!!! С нищо, ама с нищо нямат тяхна индивидуалност, стил, автономност… Тъпи „копия“… Какво ми се снимаш с тея парцали гаден боклук.. Кой знае колко космати таш*ци си лапала и близала мъжки ан*си за 1000-2000лв….. Евтини сте!!!! Повръща ми се от тея Бг евтини ку*ви!!!!! Уроди!!!

Добавете коментар