Бомба:Софи Маринова се върна при Гринго!(Прости ли му певицата)

Бомба:Софи Маринова се върна при Гринго!(Прости ли му певицата)
Гласувайте за статията

Софи Маринова се върна при Гринго

Софи Маринова изглежда е простила на съпруга си Тодор Давидов, по-известен като Гринго.

Софи Маринова и Гринго се събраха

Доказателството показа самата певица, като качи снимки в профилите си във Фейсбук и Инстаграм. Това дойде като гръм от ясно небе за нейните фенове.

Още повече, че ромският славей, в много интервюта, каза че повече няма да дава шансове на съпруга си и не иска повече да го вижда.

Софка категорично отсече, че била подложена на физически и психически тормоз от съпруга си и затова сложи край на брака си със здравеняка.

Певицата се оплака, че бившият гард на няколко пъти й чупил ръката, а след развода я заплашвал, че ще я залее с киселина и ликвидира. Тя се притесняваше и за сина си Лоренцо, който също бил заплашван от екс съпруга й.

След всяка публична изява поп фолк дивата молеше почитателите си да не се бъркат в личния й живот и да я оставят сама да изживее трудните моменти.В опитите да я окуражи се включи дори и кумата й Преслава.

Преси я поздрави, като накара феновете си при едно свое участие в дискотека, заедно да запеят един от хитовете на Софи „Без теб”.

Фолк звездата обаче сигурно вече е преодоляла депресията дотам, че дори се е събрала с вече бившия си съпруг. Това си личи от фотосите, които поп фолк фурията е качила в мрежата. Под тях няма послание, само няколко емотикона с чаша кафе.

От снимките се вижда ясно, че Софи Маринова и Гринго са затоплили отношенията си и тя бързо е забравила какво й е причинил айтозлията. А усмивката не слиза от устата на хитовата изпълнителка.

Снимките разочароваха феновете й, които не могат да повярват, че любимката им отново се е върнала при Тодор Давидов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар