Взрив: Биляна спипала Валери Божинов на калъп с 19-годишна камериерка! (пълни подробности)

Взрив: Биляна спипала Валери Божинов на калъп с 19-годишна камериерка! (пълни подробности)
Гласувайте за статията

Валери Божинов изневерил на Биляна Дол с 19-годишна камериерка!

Малко повече от месец след като сърцераздирателно се раздели с Валери Божинов чрез открито писмо в социалните мрежи, Биляна Дол най-после разкри повода за разрива си с футболиста.

Валери Божинов

Валери Божинов спипан директно в кревата от Биляна Дол

Залязващият ритнитопковец е бил изловен от половинката си Биляна Дол в момент на интимни упражнения с друга жена. При това не с някоя старлетка, а с камериерка от Враца.

Любителят на котета изял няколко звучни шамара. А 43-годишната сръбкиня Биляна го издрала и с нокти по лицето, та Валерко носи и съвсем физически белезите от драмата.

Издънката станала в началото на юли, когато Божинката започна да тренира за здраве с Ботев Враца, нежелан от който и да било сносен отбор у нас или в чужбина.

Пастрокът му Сашо Ангелов, който е треньор на местния тим, намалил натоварванията на футболистите си. И вместо два пъти, те цяла седмица тренирали по веднъж на ден.

Нашият Валерко се възползвал от намалението и решил да не споменава на Биляна за промяната в програмата си. Така имал възможност да се прибира в апартамента си в местния хотел и да прекарва времето си с 19-годишна чистачка от местните села. На която отдавна бил хвърлил око.

„Страстната седмица“ на Валери Божинов обаче завършила преждевременно с издънка, споделиха авери на футболиста. Бившата г-жа Дол се прибрала ненадейно в комплекса и Валери буквално бил спипан „на калъп“ със знойната девойка, та последвал нечуван скандал.

Нещастното момиче изхвърчало по голо дупе с униформа в ръка. А нашият започнал да яде шамари, съпроводени със сочни сръбски псувни. Няколко дни по-късно Биляна обяви, че не може повече да се бори с болезнения нагон на Валери и го напуска, пише сайтът Лупа. бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар