Камелия Тодорова гушна първо внуче: Ще ме нарича бабхен! (Как ще кръстят бебока)

Камелия Тодорова гушна първо внуче: Ще ме нарича бабхен! (Как ще кръстят бебока)
Гласувайте за статията

Камелия Тодорова стана баба

Камелия Тодорова гушна първо внуче. Щерката на джаз певицата Мириам-Ребека, стана майка.

Малко преди да роди дъщеря й , джаз примата се качила на самолета за Берлин. Момичето й живее там от години и именно там родила сина си.

Камелия Тодорова била плътно до дъщеря си, когато тя давала живот на първородното си бебе. Певицата ще остане няколко седмици, за да помогне на дъщеря си да се справи с грижите на детето си, пише „България Днес”.

Заедно с другата си дъщеря, която й е близначка-Рейчъл Роу, ще помагат на Мириам-Ребека в грижите.

„Бебето е момче. Няма да издавам повече подробности. Много съм щастлива, че вече съм баба. Ще ме нарича „бабхен“. Това ми дава нови сили“, споделя пред вестника певицата.

Камелия Тодорова

Камелия Тодорова стана баба

Мириам се омъжи за своя избраник само три месеца преди да стане майка, а Камелия Тодорова да отпразнува своята 65-годишнина.

Сватбата бе в тесен семеен. Мириам и приятелят й Стефан са заедно от осем години, преди да минат под венчило и станат родители.

Щерката на легендарната изпълнителка работи като музикален межиджър в Германия. Мъжът й също е в този бранш.

Peйчъл и Mиpиaм ca дeцa нa Maйĸъл Kyнcтмaн, чиятo вдoвицa e Caня Apмyтлиeвa. Πpeди гoдини тoй нaпycнa Kaмeлия Toдopoвa, зa дa ce oжeни зa пpoxoждaщaтa тoгaвa aĸтpиca

Ками, при всеки удобен случай, повтаря колко много я е наранил покойния й вече мъж.

Очаква се скоро Мириам да се върне в България за няколко месеца.Едва след като си дойде, младата майка ще разкрие името на сина си. От семейството също отказват да разкрият как са кръстили първородното внуче на именитата изпълнителка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар