Това е новата на Слави Трифонов! (Подробности за нея)

Това е новата на Слави Трифонов! (Подробности за нея)
Гласувайте за статията

Шоумен номер едно на България най-после обърна внимание и на любовния си живот. След куп неудачи на този фронт през годините, Слави Трифонов най-накрая е открил жената, с която има шанс да остарее.

Това е 22-годишната бивша гимнастичка Снежана Дечева. Момичето е неустоима красавица – с прекрасни черти на лицето и впечатляващи форми. Двамата се запознават малко преди турнето на Дългия „Има такъв народ“ в Лондон в зала „Арена“ през юни. Снежана танцува на концерта му заедно с останалите девойки от ансамбъла.

Слави Трифонов и Снежана

Това е новата на Слави Трифонов

Още при запознанството си със Снежана Слави бил впечатлен от нея, последвала покана за вечеря. Дали в момента тя е тръпка на Трифонов може само да се гадае. Според близки до водещия той често й звънял, като така не давал възможност да забрави запознанството им преди година, пише „България Днес“.

Самият Слави напоследък е доста променен и видимо по-спокоен. Кариерата на Снежана приключи твърде бързо. Тя започва да се занимава професионално с гимнастика през 2012г. През следващата година взе участие в състезание за Световната купа, а след това се представи на световното в Киев. Синеоката гимнастичка така и не успя да се сдобие със славата, която спечелиха съотборничките й. През 2016-а, след множество контузии, тя сложи край на кариерата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар