Мъките на Джино Бианкалана приключиха!

Мъките на Джино Бианкалана приключиха!
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана най-накрая се отърва от болките в крака си. Вече е здрав и дори търчи по други опасни занимания, щастлив със своето момиче.

Риалити героят е почти възстановен от десетките операции, които претърпя. Преди три години Джино Бианкалана катастрофира зловещо с мотора си. Кракът на брадъра бе в критично състояние. Някои лекари дори даваха прогнози, че трябва да му се отреже.

Джино Бианкалана

Джино Бианкалана проходи сам

Джино се подложи на редица интервенции по целия свят, за да спаси нозете си. В крайна сметка изглежда, че е успял да пребори мъките и страданията и вече е почти излекуван. Бившият на певицата Джена вече не се придвижва с бастун, писа „България Днес“.

Към днешна дата той ходи като нормален човек. Макар и бавно, той се придвижва самостоятелно без чужда помощ. Левият му крак все още е превързан, но силната болка вече я няма.

Риалити героят дори яхна джет по време на почивката си на морето. Това е сигурен знак, че бившият брадър не чувства болка в крака си.

В момента Джино и годеницата му Кристияна почиват на родното Черноморие – в Свети Влас. Той дълги години живееше в САЩ, но след като баща му почина, реши да се установи трайно в родината си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар