Калин Сърменов плаче от щастие: Нещо страхотно се случи в живота му!

Калин Сърменов плаче от щастие: Нещо страхотно се случи в живота му!
Гласувайте за статията

Калин Сърменов е на седмото небе, след като стана ясно, че има нов член в своето семейство. Актьорът отново стана баща, макар и на възраст, в която е подходящ по-скоро за дядо. Той обаче изживява наново любовните трепети, характерни за хората в младежка възраст.

Голямо щастие споходи Калин Сърменов. 56-годишният актьор не е на себе си, след като семейството му се увеличи с още един член.

Калин Сърменов

Калин Сърменов стана баща за трети път

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов в сряда за трети път стана женски татко. Боряна – съпругата на известния актьор, прочул се като мафиота Милото от сериала „Седем часа разлика“, го дари с чудесно момиченце, проплакало в апогея на зодията Лъв.

Калин, който на сцената на Сатирата в последните месеци се подвизава като благородния Дон Кихот на Сервантес, е баща на още две дъщери. През юли той омъжи в разкошна вила край София най-голямата, Дария, родена от първия му брак. От втората си съпруга Боряна 56-годишният актьор има още едно момиче – тийнейджърката Димана.

Имената на двете красавици започват с „Д“, за да подновят първата буква от името на баба си. Според близки до шефа на Сатирата обаче името на най-малката принцеса в семейството започва с „А“, пише „Монитор“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар