Плевнелиеви помъкнаха цялата фамилия към имението си в Халкидики

Плевнелиеви помъкнаха цялата фамилия към имението си в Халкидики
Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев и Деси Банова от няколко седмици са на семейна ваканция в съседна Гърция.

За разлика от други наши звезди, които броят хиляди евро за лукс хотели в южната ни съседка, бившият президент има удоволствието да нощува в собствено имение с частен басейн и олимпийски размери.

Росен Плевнелиев и Деси Банова

Росен Плевнелиев и Деси Банова си прекарват чудно лятото

Въпреки че в началото на годината той направи сензационно признание, че е останал без нито един имот на свое име, Плевнелиев все още ползва палата си на полуостров Халкидики, с който се разбра, че се е сдобил още през 2007 г. за колосалната сума от 1 369 000 лева, писа „Ретро“.

Морската му хасиенда там, тази в Черноморец, както и двете съседни къщи в построения от него комплекс „София парк“, вече се водят на имената на децата му от брака му с Юлияна.

И до момента обаче с новата му половинка Деси Банова продължават да обитават столичните къщи и да отскачат до другите два морски имота, тъй като според документите Плевнелиев ще има право да ги ползва до живот.

На лятната си ваканция в семейния палат в малкото градче Уранополи Росен и Деси са придружавани от всичките си деца, плюс майката на Банова – Лили.

Имението се простира на над 1200 квадратни метра разгъната площ и има 6-7 декара двор. Вилата е обградена от многогодишна гъста маслинова гора. Палатът достойно се конкурира със скъпарските хотелски комплекси. Нямат съседи, които да им пречат. А гледката, с която Росен и Деси се будят всяко утро и пият кафето си покрай частния си басейн, е повече от впечатляваща – отпред Егейско море, а отстрани гордите на светия Атон.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Плевнелиеви помъкнаха цялата фамилия към имението си в Халкидики”

  1. клюкарка

    авг. 16. 2019

    Тези имоти са купени със спестените пари от заплати? БРАВО !!! Що за хора ни управляват?!?

Добавете коментар