Д-р Енчев преобрази Цецка Цачева! (Подробности)

Д-р Енчев преобрази Цецка Цачева! (Подробности)
Гласувайте за статията

Пластичният хирург д-р Енчев, който съвсем наскоро се разведе със съпругата си – манекенката Теди Велинова, има нов ВИП клиент в клиниката си за естетическа хирургия.

От около два месеца клиент на „Благодаря ви, д-р Енчев“ е бившата шефка на парламента и неуспял кандидат за президент Цецка Цачева, писа „Уикенд“.

д-р Енчев и Цецка Цачева

Д-р Енчев промени значително Цецка Цачева

Юристката от плевенското село Драгана често отскача до Пловдив, поверявайки лицето си на „златните“ ръце на пластичния хирург. Няколкото естетически намеси по фейса на Цецка, направени до този момент от Ангел Енчев, карат негови конкуренти злобно да подмятат, че той е напуснат от жена си заради прокудената от висшето ръководство на ГЕРБ Цачева.

„Бая работа му отвори на Ангел Енчев г-жа Цецка Цачева – в клиниката й направиха лифтинг на шията, запълниха и загладиха бръчките по лицето й чрез филъри, извършиха и корекция на лицевите й контури“, одумват серията от скъпоплатени естетически намеси по лицето на екс парламентарната шефка запознати. За последно Цецка Цачева си направила при пластичния хирург и свръхмодерната и трудна блефаропластика – оперативна намеса, която решава проблема с отпуснатите от умора клепачи.

Близки до Цецка Цачева признаха, че тя е прибягнала до нуждите на естетическата хирургия след подадената оставка като министър на правосъдието тази пролет. След като оваканти министерското кресло, юристката от Плевен най-накрая намерила време да се погрижи за себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар