20-годишният любовник на Луна: Стара жена няма!

20-годишният любовник на Луна: Стара жена няма!
Гласувайте за статията

Преди няколко дни гръмна скандална новина за нов мъж в живота на Луна. За тайнственият любовник се знае само, че е около 20-годишен, учи в НСА и работи като охранител.

Ретро чалга звездата се носи на гребена на любовта, но се оказа, че не всичко е толкова гладко, колкото изглежда. Запознати се шегуват, че любовните драми на Софи и Гринго са само залъгалка пред това, което изживява Луна. А гаджето й се оказва с доста пикантно минало.

Луна и Горан

Луна и Горан не се вълнуват от годините за любовта си

Наш репортер разбра, че любовникът на Луна се казва Горан Колев. Той е от Русе и движи в една компания с бившия на Десислава – ММА боеца Светлозар Савов – Зарко.

Луна се запознава с младото лъвче в русенска дискотека, където има участие, а той работи като охрана. От две седмици живее в огромния й мезонет в София, похвалил се лично пред приятели.

Скандалното в случая е, че има жена и две малки момичета. За съпругата му се знае, че ходи да заработва в чужбина. От семейни приятели разбрахме, че я лъже за случилото се с Луна и се оправдава, че просто работи за нея.

Оказа се, че той е от такова семейство, в което родата на мъжа купува бъдещата си снаха. Неговите родители са броили огромна сума за жена му и са ги оженили още преди да навършат пълнолетие. При евентуален развод ще трябва пак да брои.

Луна си позволи да качи няколко общи снимки с любовни послания, които медиите взеха като топъл хляб. Не след дълго изпълнителката на „Бягайте крачета при младите момчета“ премахна всички фотоси с любимия си, явно по негово настояване след проблеми със съпругата му.

„Не мога да си обясня дали наистина е хлътнал по застаряващата фолкпевица или просто го тресе звездоманията. Може и 8-те милиона на Луна в КТБ да са го привлекли…“, коментират негови приятели пред наш репортер.

Луна обаче е наясно с негово семейно положение, но явно няма против да раздели един баща от двете му деца. Бърза проверка в неговия „Фейсбук“ показва, че двамата имат обща снимка още от декември месец. Под снимката той пише: „Стара жена и стара риба няма – или е свежа, или не е„. Това говори, че са крили взаимоотношенията си близо половин година и чак сега са решили да задълбочат връзката си и вече да не се крият.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар