Шок: Саня Борисова е приятелка с Ники Илиев! Разводът не им пречи

Шок: Саня Борисова е приятелка с Ники Илиев! Разводът не им пречи
Гласувайте за статията

Красавицата Саня Борисова не е настроена срещу бившия си съпруг, както се очакваше, след като я заряза. Тя гледа на живота философски и не съжалява за нищо.

Актрисата Саня Борисова ще е сред участниците в новия сезон на „Фермата“. Хубавицата потвърди новината.

 Саня Борисова и Ники Илиев

Саня Борисова поддържа добри взаимоотношения с Ники Илиев

Тя приела да участва във формата, запалена от идеите на продуцентите Иван и Андрей. „Запалих се от техния ентусиазъм и мисията им да популяризират българската история, традиции и занаяти“.

Красавицата отрича, че влиза в играта, за да започне живота си отначало.

„Не виждам какво ново мога да започна с „Фермата“. Приемам го като интересна игра, която не всеки ден имаме шанса да играем. Не бих изпуснала такова интересно предизвикателство, надявам се да бъде надграждане на моите умение, изживявания и опитност“.

Саня споделя, че в момента е в приятелски отношения с бившия си съпруг Ники Илиев и на този етап се разбират много добре. В момента актрисата няма мъж до себе си.

„В една връзка за мен е важно да се чувствам женствена и да се чувствам на мястото си до мъжа до мен. Обичам да се доверявам на живота и да оставя нещата да се случват естествено“, казва в интервю за „Телеграф“ Саня.

Веднага след „Фермата“ актрисата се захваща с работа по първия си самостоятелен филмов проект. Жанрът е драма-фентъзи, а сценарият пише самата тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар