Валентин Кулагин: Много са неизказаните неща за мен, но…

Валентин Кулагин: Много са неизказаните неща за мен, но…
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин все още е една загадка за хиляди българи. Гримьорът, който се превърна в една от най-скандалните личности, престъпвали прага на къщата на „Биг Брадър“, не държи да остане в светлината на прожекторите.

„За последните 8 месеца съм получил точно 16 покани за участия в телевизионни предавания и интервюта в печатни издания. Отказал съм всичките. Причините са няколко.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин е спрял с интервютата

Уви, в момента нямам какво да кажа на широката публика или по-скоро – нямам желание. Също така не съм провокиран да направя интервюто, за което всички питате, защото в момента няма действащ журналист, който е способен да изведе разговора ни до нивата, в които ще ми бъде интересно да се разгръщам.

Много са неизказаните неща за мен, но пък в крайна сметка не знам дали държа и да ги разкривам.

Освен това предаванията, в които бих гостувал оттук-нататък трябва задължително да се излъчват на живо. А водещите, които могат да лавират в живо предаване са.. почти ги няма.

С една дума – няма кой да ми вземе интервюто, в което да изкара от мен пълната ми автентична специалност.

Затова засега социалните мрежи са идеалната трибуна, от която ще казвам това, което имам да кажа и напълно задоволяват желанието ми за медийно присъствие.“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар