Митака от „София ден и нощ“ проговори за бебето от Джулия

Митака от „София ден и нощ“ проговори за бебето от Джулия
Гласувайте за статията

Митака от „София ден и нощ“ остана в медийното пространство и след края на риалити сериала. Кристиан Кирилов се радва на любовта на певицата Джулия.

Преди няколко дни гръмна новина, че Кристиан Кирилов (Митака от „София ден и нощ“) и фолкпевицата Джулия очакват дете. Информацията гласи, че наскоро чалга дивата е влязла в третия месец.

Митака от София ден и нощ

Митака от „София ден и нощ“ изживява бурен романс с Джулия, но още не бързат с децата

Неотдавна Крис и Джулия се сгодиха по много интересен начин, където бе намесена и полицията. Съвсем естествено продължение на тяхната връзка е сватба и наследници. Наш репортер реши да научи истината от първоизточника и затова се обадихме на популярния мачо.

„Няма такова нещо. Новината за дете е измислена от журналисти, които се чудят с какво да си запълнят страниците през летните месеци. Подобно щастливо събитие не бихме го крили, но все още ни е рано да ставаме родители“, заяви Кристиан пред наш репортер.

С Джулия се обичат безкрайно много, личи по многобройните им снимки в социалните мрежи и почивките, които си организират. Тяхната любов обаче е подложена на изпитания, тъй като се оказаха трън в очите на много хора, които по всякакъв начин се опитват да ги разделят. Те обаче оцеляват и с годежа си дадоха ясно да се разбере, че намеренията им един към друг са сериозни.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар