Унижение! Преслава не очакваше това след 15 години вярна служба

Унижение! Преслава не очакваше това след 15 години вярна служба
Гласувайте за статията

Преслава със сигурност е смятала, че фирма „Пайнер мюзик“ държи на нея много повече. Разбра се обаче колко го е грижа за певицата Митко Димитров.

Сериозен гаф допусна ведомствената телевизия на компания „Пайнер“ „Планета“. Продуцентите на Преслава я забравиха, а вероятно на нея никак не й е станало приятно.

Преслава

„Пайнер“ унизи Преслава

Чалга звездата празнува имен ден на 15 август, но от фирмата пропуснаха този факт. Честитиха на останалите изпълнители от каталога си, но не и на най-голямата си звезда.

На 15 август Преслава празнува своя имен ден, защото официално смени името си от рожденото Петя на Преслава. Информацията за новото й име бе водеща за повечето светски сайтове тези дни, а през целия ден певицата не спря да пуска в инстаграм мили пожелания от свои фенове по случай празника, пише „Хотнюз“.

Поздравления Преси получи и от сестра си, която също е певица във фирмата, която се оказа единствената неразбрала, че младата майка има сериозен повод да почерпи.

В официалните поздравления към именниците вчера от телевизията честитиха на Мария и още четири певици, но не споменаха и дума за Преси. Това със сигурност не се е харесало на именитата изпълнителка, която освен на новия си нос, държи и на новото си име.

show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар