Историята на Божинов и Биляна продължава

0

Измина малко повече от месец, откакто Валери Божинов и Биляна Дол се разделиха. Първоначално информацията не бе повече от спекулация, но по-късно сръбкинята потвърди края на връзката им в официалната си Инстаграм страница, където публикува тяхна обща снимка и даде обяснение защо са прекратили взаимоотношенията си.

Тогава красавицата посочи, че не е спряла да обича нападателя, но неговият „инстинкт“ (нагон) и необходимостта да го задоволява я наранили. След като му пожела щастие, тя напусна Белград и се отправи към един от най-предпочитаните от звездите испански курорти – Марбея, където отпразнува 44-ия си рожден ден.

Валери Божинов и Биляна Дол
Валери Божинов все още желае Биляна Дол, но дали тя ще му прости

Спортистът не пропусна да ѝ честити личния празник, но тя го отряза, пишейки, че публикува пожеланията само на хората, които стоят до нея.

След това мнозина започнаха да твърдят, че Божинов е осъзнал грешката си и не спира да се извинява на красавицата, опитвайки се да поправи стореното и да си я върне. Очевидно подходът му е дал резултат, защото двамата бяха забелязани заедно, пише BulNews.

Репортер на медията видял Валери и Биляна да обядват в хотел „Лева“ в град Враца, а след като приключили с яденето, те се качили в апартамента на футболиста. Сайтът публикува и тяхна снимка.

Преди седмица брюнетката сподели в Инстаграм фотография, на която държи голяма кутия пълна с бонбони „Raffaello“. Един от коментарите към кадъра беше на Божинов, който постави емотикони във формата на сърца, но по-късно беше изтрит. Възможно е двамата все още да не желаят да се знае, че са намерили път обратно един към друг и затова Дол да е махнала коментара му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.