Само месец след раздялата с Кубрат: Андреа се ожени!

Само месец след раздялата с Кубрат: Андреа се ожени!
Гласувайте за статията

Андреа се раздели с Кубрат Пулев, но това не й попречи все пак да стане булка. Певицата сякаш нарочно показва на Кобрата, че и без него може да вдигне сватба.

Това ще е сватбата на века! Андреа ще се ожени за себе си! „Най-накрая разбрах за кого искам да се оженя! За себе си!“, обяви певицата в социалните мрежи.

Андреа

Андреа се ожени

В момента тя е на почивка в Дубай. В милиардерския оазис нашенката заснема фотосесия след фотосесия. Андреа, която за толкова години не успя да закара Кубрат Пулев пред олтара, най-накрая се видя в булчинска рокля. Това не е каква да е рокля – това е дреха, абсолютно невъзможна за реално носене. Никой не прави намеци за размерите на дрехите на Андреа, но шлейфът на тази рокля е с размерите на Латвия. На всичко отгоре певицата се поти в смъртоносната арабска пустиня.

„Андреа, истинският съюз е между мъж и жена, другото не е нормално!“, предупреждава я фен в мрежата, Друг се опитва да я сватоса със свой приятел, който също бил необвързан, пише „България Днес“.

Преди да обяви, че е в Дубай, Андреа отбеляза силно пловдивско участие и се показа в отлична душевна форма след раздялата с Кубрат Пулев. И колкото да обяснява, че не й е до сериозни връзки, Андреа ще си намери майстора, убедени са почитателите й. Въпрос на време е!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар