Жесток удар по дъщерята на покойния Чочо Попйорданов!

Жесток удар по дъщерята на покойния Чочо Попйорданов!
5 (100%) 2 votes

7-годишната осиновена щерка на актьора Чочо Попйорданов никога няма да носи неговата фамилия, решиха на последна инстанция съдебните магистрати.

В продължение на 3 години вдовицата на покойния артист се бореше хлапето да вземе презимето и фамилията на прочутия си татко, но уви, съдът се оказа непреклонен, писа „Уикенд“.

Чочо Попйорданов

Щерката на Чочо Попйорданов няма да носи фамилията му

По документи малката Екатерина е записана в регистрите с имената на майка си – Даниелова Мирчева. Въпреки че Даниела и Чочо бяха одобрени за родители на малкото момиченце, актьорът си отиде буквално дни преди дъщеричката му да прекрачи прага на дома му.

Вдовицата му все пак получи попечителство над нея, но тъй като с Чочо нямаха брак, малката няма право да носи името на осиновителя си. Социалните служби са категорични, че не могат да запишат фамилията на актьора в документите на дъщеря му, тъй като реално единственият попечител на детето е Даниела. А без негов подпис малката Катя няма как да е Екатерина Петрова Попйорданова.

Въпреки че приживе бе подал молба за осиновяване и всички законни права над детето, Чочо не успя да й се порадва.

С Даниела направили няколко опита за ин витро, но неуспешни, затова решили да си осиновят дете. Чочо обаче не бил одобрен заради проблеми с алкохола и трябвало в рамките на една година да доказва на социалните работници, че може да изпълнява тази отговорна роля.

Малко преди смъртта си актьора вече бил напълно готов за родител. В продължение на един месец Катя живяла при него и Даниела като подготовка, преди да бъде осиновена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар