Голямо шоу с марка Миле Китич

Голямо шоу с марка Миле Китич
Гласувайте за статията

Сръбската легенда Миле Китич бе голямата звезда от тридневния събор на община Доспат. Близо 20 хиляди души се събраха пред сцената и търпеливо изчакаха своя любимец да запее едни от най-популярните си хитове.

Миле Китич се качи на сцената, след като на нея вече се бяха изявили трио Сопрано и народната певица Радостина Паньова. Публиката бе достатъчно загряла, а той показа защо сръбските звезди се славят като едни от най-големите музиканти.

Миле Китич

Миле Китич направи поредното си голямо шоу

Самият Миле се подкефи на макс, след като видя колко много хора го аплодират и пеят с него. Той извика на сцената при себе си водещата Елизабет Методиева и си направиха селфи с публиката за спомен.

„Толкова много хора не сме виждали досега на събор“, коментираха хора от публиката, които за първи път посещават празника на Доспат. А тази година жителите имат двоен повод да празнуват – освен ежегодния събор, тази година се навършват и 45 години от обявяването на Доспат за град.

Организаторите се бяха постарали да угодят на всеки музикален вкус. В петък вечерта на сцената се качиха Николина Чакърдъкова и Алисия, която обаче се оказа голяма издънка. В неделя пък за доброто настроение на жителите се погрижи народната звезда Росица Пейчева.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар