Слави Трифонов проговори за бъдещето си, вижте!

Слави Трифонов проговори за бъдещето си, вижте!
Гласувайте за статията

Слави Трифонов излезе от bTV преди 3 седмици, но го направи по крайно интересен и любопитен начин. Той обяви, че ще продължи да се занимава с телевизия, но и че ще навлезе дълбоко в политиката, а това предизвика голям отзвук.

Шоумен номер едно Слави Трифонов съвсем скоро ще обяви своя нов тв проект, а и ще регистрира своята партия. Много неща се тиражират за него през последните седмици, ето как реагира на тях Дългия:

Слави Трифонов

Слави Трифонов проговори за бъдещето си

„В последното предаване на “Шоуто на Слави” обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект. И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект.

От тогава до днес чета всякакви неща за себе си и за това какво ще правя. Чух и всевъзможни сценарии за бъдещето си. А това е прекрасно. Защото провокирам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това достойно за недемократичните държави 111-о място.

Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм казал на 31 юли. Ще направя това, което ми позволява законът и моралът. Пожелавам успех и на вас, и на себе си.“ – написа Слави във Фейсбук.

Очаква се през септември всичко около Трифонов и екипа му да стане ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар