Брутално разкритие за Ед Шийрън: Кой да очаква такова нещо?!

Брутално разкритие за Ед Шийрън: Кой да очаква такова нещо?!
Гласувайте за статията

Ед Шийрън е доказан талант, но невинаги е бил упорит в работата си, както е сега. Младият певец е минал през какво ли не, за да стигне дотук.

В колежа скъсали Ед Шийрън по музика, съобщава Контакт мюзик. 28-годишната звезда, която продаде над 150 милиона копия от албума си, е получила писмо от Академията по съвременно музикално изкуство в Гилдфорд, Съри.

Ед Шийрън

Ед Шийрън не е бил отличник по музика, но е самороден талант

В документа се посочва, че е той е получил шест слаби оценки във всички сегменти на творческия процес на композирането, включително писането на текстове.

Въпросното писмо е част от изложба, посветена на музиканта, в родния му град Ипсуич в Източна Англия. Ед се записва в колежа през 2009 година, но напуска година по-късно, заради ниския си успех и за да се фокусира върху музиката си.

В училищен доклад от 2004 година звездата е описана като естествен талант, чийто глас започва да мутира, но все още ще се развива.

За Ед Шийрън светът чу за първи път през 2012 г., когато спечели британския „Х Фактор“. Оттогава е сред най-любимите звезди на всички тийнейджърки.

По всичко личи, че той е самороден талант. Не му трябва колеж и висше образование в областта на музиката, за да твори.

Най-ценното при него е, че освен певец, Ед е и композитор. Това го прави един от най-уникалните музикални таланти в днешно време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Брутално разкритие за Ед Шийрън: Кой да очаква такова нещо?!”

  1. Pesho Slepiq

    авг. 21. 2019

    Ед Шийрън никога не е участвал на X Factor, а през 2012-та беше спечелен от Джеймс Артър 😉 клюкари, проверявайте си фактите малко преди да пишете глупости

Добавете коментар