Красивото си е красиво! Наталия Гуркова го доказа (СНИМКА)

Красивото си е красиво! Наталия Гуркова го доказа (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Наталия Гуркова винаги е била считана за неземна красавица и се оказва, че наистина има природни дадености. Дори без грим тя е все така секси, както се забелязва.

На фрешове и готова храна кара бившата миска Наталия Гуркова. Именно затова изглежда добре и без грим.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова с и без грим – все е красива, нали?

Топ папараците на „България Днес“ изловиха скорошната вдовица да пазарува прясно изцеден сок и топла супа от заведение до дома си.

След трагичната загуба на съпруга си моделката не излиза по светски събития, но дори и до кварталния магазин е с рокля и професионално направена прическа.

Впечатление прави обаче, че Наталия явно в ежедневието си не носи грим. Нещо, което не можем да видим например в профилите й в социалните мрежи. Там хубавицата е винаги силно гримирана, като особено държи очите й да бъдат доста добре подчертани.

За разлика от другите родни знаменитости, които не спират да се дегизират с очила, когато са навън, то Гуркова си се харесва такава и не прикрива нищо от натуралната си красота.

А и няма какво да прикрива, защото се вижда, че и без грим изглежда добре. Това може да се случи доста рядко – една миска да изглежда все така добре с и без грим.  Затова Наталия заслужава поздравления.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова натурална

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар