Дъщерята на Башар Рахал стана мъж

Дъщерята на Башар Рахал стана мъж
1 (20%) 1 vote

Дъщерята на известния български актьор Башар Рахал – Клои, се превъплъти в мъжки образ.

Красавицата, която упорито върви по пътя на баща си, влезе в ролята на Рандъл Патрик Макмърфи от пиесата „Полет над кукувиче гнездо“. За доброто изпълнение тийнейджърката, която учи в театрално училище в Лос Анджелис, спечели награда за главна роля, съревновавайки се с 240 млади артисти.

Башар Рахал

Клои върви по стъпките на Башар Рахал

Противоречивият образ превръща Клои в разпознаваемо име сред потенциалните звезди в САЩ, писа „ТелеграФ“.

Беше много различно от всичко досега, защото мъжката роля се играе от много голям мъж, а аз не съм много голям мъж… Ролята, която си партнира с главната мъжка роля, пък е много женска, но не можеше да бъде направена от жена, защото се губят всякакви нюанси. И ние тотално обърнахме нещата. Аз много говорих с нашия режисьор за решението да размени пола в главните роли и обяснението беше, че тъй като пиесата и филмът с Джак Никълсън са много познати, хората ще очакват актьорите да се справят точно толкова добре. А това няма как да се случи – просто никой не може да играе тази роля като Джак Никълсън. Затова публиката гледа нещо по-различно и на мен това решение много ми харесва“, разказва пред БНР г-ца Рахал.

В момента младата актриса снима втория си български филм – „Завръщане“, на режисьора Ники Илиев. В лентата тя играе объркана тийнейджърка, която често изпада в конфликти с близкото си обкръжение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар