Дара Екимова е новата Джей Ло

Дара Екимова е новата Джей Ло
Гласувайте за статията

Дара Екимова – дъщерята на загиналия трагично при катастрофа Димитър Екимов от група „Сленг“, започна да гради с бързи крачки музикална кариера в опит да наследи баща си.

Красивата и талантлива Дара Екимова върви с бодри крачки към върха. Наследницата на Ива Екимова и Дими от „Сленг“ се превърна в истинска сензация по време на последната си изява.

Дара Екимова

Дара Екимова е като Джей Ло

Зад гърба си Дара има вече няколко записани песни и опит на сцената. На последната й изява във Свети влас обаче успя да прикове погледите на всички. Единодушно публиката я определи за българската Джей Ло.

Дара се появи на сцената с красива зелена рокля, а сценичното й поведение бе ненадминато. Заради това, и и заради приликата във външността, хората я обявиха за достойна наследница на талантливата световна звезда Дженифър Лопес.

Щерката на известната пиарка Ива Екимова за кратко време се превърна в едно от водещите имена на българската поп сцена. Често може да бъде забелязана да пее на модни форуми, светски и корпоративни събития. Хора от музикалната гилдия предвещават небивал успех за младия талант.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар