Скандално: Ричард Величков показа чат, в който го изнудват! (ВИДЕО)

Скандално: Ричард Величков показа чат, в който го изнудват! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Ричард Величков отново привлече вниманието върху себе си, след като публикува скандален чат в youtube, от който стана ясно, че е изнудван с немалка сума пари, за да спре лоша реклама срещу себе си.

Във видеото, което фитнес инструкторът разпространи в социалните мрежи, той споделя, че от него е поискана сумата от 2000 лева, за да бъдат свалени компрометиращите видеа, в които се говори против продукта за отслабване, който той рекламира.

Ричард Величков

Ричард Величков се жалва, че е изнудван

Човекът, който рекетира „Мистър София“ пък, се оказа някогашната „къртица“ и настоящ активен влогър Любомир Жечев. Във видеото се вижда и как Ричард изпраща пари, за да се спрат нападките.

Припомняме, че влогърът Любомир Жечев, по-известен с участието си в „Къртицата“, публикува поредица от видеа, в които разказва за Ричард Величков и продукта му за отслабване, популярен с името „Липовон“.

Във въпросните клипове Любомир Жечев по-подробно разказа с факти и доказателства, че всъщност „Липовон“ не е от Мексико и освен всичко друго той е опасен за здравето. Според Жечев, Ричард нарушава закона като продава добавката.

„Имам официален отговор от един контролните органи, че „Липовон не може да се продава като хранителна добавка и оглед спазването на действащото законодателство е разпоредено спиране реализацията и изтегляне от търговската мрежа на продукта „Липовон“.

Казано по-просто – всеки, който продава Липовон нарушава закона. На мен не ми е безразлично, че нагли, супер жалки типчета рекламират и продават вреден за здравето на хората „продукт““, пише още в профила си Жечев.

Само няколко часа след като Ричард Величков пусна видеото в социалните мрежи, Любомир му отговоря чрез влога си, обяснявайки, че хронологията във въпросния чат е фалшива и не е искал да му се пращат пари, както твърди дистрибуторът на „Липовон“.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандално: Ричард Величков показа чат, в който го изнудват! (ВИДЕО)”

  1. Справедливостта

    авг. 25. 2019

    Това е пълна измислица!!!
    Вижте клипа на Любо Жечев:
    https://youtu.be/yYNl4zwpkTo

Добавете коментар