48-годишната Камелия се слага на младежи по дискотеките

48-годишната Камелия се слага на младежи по дискотеките
Гласувайте за статията

Фолк певицата Камелия се оказа истински хищник. Звездата от години е една от лъвиците в бранша и го доказва с всеки изминал ден, видя HotArena.

Изпълнителката бе спипана да се закача със свои фенове, които доведе до пълен смут с неприличните си предложения. 48-годишната Камелия е известна с буйния си нрав и разюздано поведение.

Камелия

Камелия все още се държи твърде фриволно

За пореден път тя показа, че възрастта няма значение за нея и на едно от последните си участия дори отправи неприлични предложения на фенове от мъжки пол.

Уж напористите младежи загубиха ума и дума от дързостта на фолк певицата, която неведнъж е казвала, че в живота не трябва да има твърде много ограничения, пише „България днес“.

Изпълнителката бе облякла изключително провокативна рокля, под която буквално преливаше бюста й. Факт е, че певицата не е привърженик на долното бельо и не го носи много често.

Но независимо от провокативната й визия, никой не посмя да се качи при звездата. И въпреки нейните закачки, никой не посмя да приеме предизвикателството й.

През годините Камелия неведнъж е сваляла млади момчета по участия. Певицата обаче признава, че го прави само за забавление.

Повече от 20 години тя е вярна на приятеля си Цветин и се кълне, че само той има място в сърцето й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар