Слави Трифонов с повече охрана от мутрите

Слави Трифонов с повече охрана от мутрите
Гласувайте за статията

Слави Трифонов открай време се движи с охрана, но напоследък сякаш прекалява. Дългия е увеличил още повече броя на гардовете си.

Баровското имение за над 4 милиона е само един от многобройните имоти на чалга месията Слави Трифонов. Огромният палат се намира в Бояна.

Слави Трифонов

Слави Трифонов с многобройна охрана

Имотът е разположен до централна улица, но до него се стига по частен път. Той е преграден с бариера, която се пази от портиер в кабинка. Зад нея пък дебне черен мощен джип с тъмни стъкла, в който мутри бдят някой да не навлезе в забранения периметър.

Незнайно защо Слави Трифонов, който се рекламира като народен трибун също се движи в брониран джип и 7 души охрана. По брой на охранители той задминава някогашните мутри.

Луксозният имот в Бояна е строен по индивидуален проект и се простира на внушителните 1199 кв.м площ. Луксът отвън е видим, но вътре е нечуван.

Говори се, че Дългия притежава и друго петзвездно имение в затворения комплекс ‚Делта хил“. Там също се наслаждава на басейни, джакузита, че дори и частен киносалон.

Наскоро лъсна и топмезонетът му за 2,6 милиона лева в тузарски комплекс на столичния булевард „България“. Жилището има собствен асансьор със специален чип, римска камина, фитнес и джакузи поне за 6 души, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар