Бракът на Ани Салич шокира всички!

Бракът на Ани Салич шокира всички!
Гласувайте за статията

Два развода са белязали живота на новинарката Ани Салич. Само най-близките й знаят, че преди да срещне сърбина Бранко и да му роди две деца, водещата имала друг съпруг.

Новината потвърждават нейни колеги, които помнят първите й стъпки на малкия екран. Тогава Ани Салич се представяла с фамилията Златанова. Така и поискала да я изписват на екрана в началото на новинарската емисия. По онова време Ани била едва на 25 и не обичала да говори за личния си живот.

Ани Салич

Ани Салич е имала и друг брак преди този с Бранко

Единственото, което се знае за първия й съпруг, е, че е строителен предприемач с големи възможности. Бракът им обаче не просъществувал, тъй като Ани не искала да бъде обикновена домакиня, а да прави кариера в ТВ бранша.

Именно работата я среща с втория й съпруг и баща на двете й деца Бранко, който тогава бил технически директор на телевизията. Двамата се женят през 1998 година, а почти 20 години след това последва и раздялата им.

Макар и без официално потвърждение на новината, факт е, че Ани побърза да си върне моминската фамилия Валеова, въпреки, че за зрителите е с доста по-познатата Салич.

Тя се отбеляза като „необвързана“ във Фейсбук, а за 50-годишния си юбилей си пожела нова любов, предават от „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар