Сестрата на Христо Стоичков изумява по бански!

Сестрата на Христо Стоичков изумява по бански!
Гласувайте за статията

Петя, по-малката сестра на Христо Стоичков, показа форми на плеймейтка.

Макар да е прехвърлила 50-те, роднината на Камата изглежда впечатляващо и умее да позира досущ като моделките. Блондинката се хвали със стройни бедра и по всеобщо мнение, годините изобщо не й личат.

Христо Стоичков сестра

Сестрата на Христо Стоичков изглежда страхотно на плажа

За тазгодишната си ваканция мадам Стоичкова избра тихия, но луксозен „Св. Св. Константин и Елена“. Снимките й са направени пред частния плаж на новооткрит баровски хотел, в който се изредиха да почиват куп фолкпевици.

Цените в него започват от 700 лв, които не са проблем за заможния съпруг на Петя, който обича да й угажда. Преди да отскочат до морето, двамата бяха на планински отдих в Цигов чарк.

Докато тя кръстосва курорт след курорт, брат й Христо не успя да се порадва на ваканция. В началото на лятото той се върна у нас от Америка по случай 25 години от легендарното американско лято на 1994 година.

Почитателите му от 6 града имаха възможност да се срещнат лично с него, да чуят истории от Мондиал’94 и да се докоснат до Златната топка, която той носеше със себе си. Дали покрай ангажиментите си Камата е успял да мине край родния Пловдив и да се види с майка си и брат си, не става ясно.

За първа година и яхтата му, която стоеше в пристанището на Диневи в Св. Влас, не е мръдвана, предават от „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар