МЕГЗ със силикон за пример

МЕГЗ със силикон за пример
2 (40%) 1 vote

Топ дизайнерката МЕГЗ впечатли с перфектния си бюст и накара всички, които са прекалили със силикона, горчиво да съжаляват.

Каканашева не крие, че тя също като редица български красавици неотдавна легна под ножа и си сложи импланти в гърдите. Амбициозното миньонче обаче дори и тук успя да се различи от всички останали.

МЕГЗ

МЕГЗ със силикон за пример

Противоположно на родните силиконки, МЕГЗ постъпи много умно и сложи едва 200 кубика. Така гърдите ѝ запазиха естествения си вид.

Сега близо две години по-късно най-популярната риалити звезда у нас качи фотос в Инстаграма си, на който позира с оскъдно потниче. Снимката предизвика редица комплименти и коментари. А по форумите побързаха да коментират дали МЕГЗ не е махнала отново силикона.

“Леле кой лекар го е правил това – изглежда точно като истинско”, “уау ето това е силиконов бюст за пример. Такъв бюст трябва да спечели наградата Мис силикон – не разни изкуствени дини”, “това не е реално – да не е махнала силикона”.

Феновете на дизайнерката още ѝ дадоха съвет, че ей така напук на стереотипите трябва да са яви на конкурс Мис Силикон и да го спечели и с това да даде добър пример как момичетата не трябва да прекаляват с имплантите.

Самата МЕГЗ сподели в стори в Инстаграма си, че вече усеща женствеността по различен начин. Че преди и тя като много млади жени е вярвала, че красотата трябва да се подобрява и е слагала импланти и филъри. Но днес смята, че точно малките несъвършенства са най-женствени.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар