Софи Маринова мазохистка: Търпи побоищата от Гринго заради грубия секс! (Подробности)

Софи Маринова мазохистка: Търпи побоищата от Гринго заради грубия секс! (Подробности)
Гласувайте за статията

Всички приятели на Софи Маринова са шокирани, че тя отново се върна при Гринго, след като той веднъж я острига до голо, два пъти троши ръцете й и десетки пъти я пребиваше.

HotArena научи истината! Софи Маринова разказвала пред приятелки, че Гринго наистина е садист, но след побой на нея много и харесвал сексът с него, разкриха източници на HotArena, близки до ромската перла. Певицата била фенка на грубия секс, а Гринго бил майстор в тази работа.

Софи Маринова и Гринго

Софи Маринова търпи Гринго заради секса

Тя стоически издържала на побоищата, като най-тежко е пострадала след концерт в Брюксел. Агресивният мачо така я потрошил, че се наложило да кърпят ръката й с 15 шева. Костите й били надробени, че операцията била неизбежна. Певицата дори не криела големите и грозни белези. Най-големият от тях бил 18 см, започвал от лакътя и стигал до китката й.

Въпреки сериозните драми след развода, жалбите в полицията заради цирковете, които Гринго превел по време на участията на певицата от ревност, Софка прибра бившия си съпруг. Така двамата станаха рекордьори по краткотраен брак, развод и нова грандиозна сватба. И всичко това в рамките на една година. Феновете на певицата избухнаха с гневни коментари по адрес на Софка:

„Следващия път да ти счупи главата, а не ръката, че да ти дойде акълът и да не си с този боклук“, изпаднаха в крайност някой от тях, отбелязва „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар