Бомба: Ани Цолова се връща на екран? (Подробности)

Бомба: Ани Цолова се връща на екран? (Подробности)
Гласувайте за статията

От няколко месеца Ани Цолова е подновила тесните контакти със свои колеги от Би Ти Ви, твърдят хора от обкръжението й. Голямото й желание е да се завърне на екран.

Наскоро например тя се показа на плаж в компанията на водещата на „Преди обед“ Деси Стоянова. Преди тази среща на плажа Цолова пусна снимки с един от операторите, с който се познава от години, писа „Уикенд“.

Ани Цолова

Ани Цолова се връща в телевизията?

Според слуховете бившата водеща не искала да изоставя частния си бизнес, но се надявала да го съчетава със стария си занаят, за да изкарва допълнителни пари, а и да дава повод да се вдига шум около името й, което би привлякло нови клиенти.

В същото време имало няколко много влиятелни приятели на Ани, които били готови да й помогнат, като й отпуснат собствена рубрика в някоя от външните продукции на Би Ти Ви. Така тя ще може да комбинира работата като журналист, за когото все още ного зрители твърдят, че им липсва, с опитите да развива собствен бизнес.

Припомняме, че Ани Цолова стана популярен журналист именно в Би Ти Ви. Там работи дълги години, преди да премине в Нова телевизия.

След като я махнаха от Нова, Цолова няма особен късмет с парите. Тя не печели добре и най-вероятно затова иска да се върне в телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар