Точността е признак за отговорно отношение към околните

Точността е признак за отговорно отношение към околните
Гласувайте за статията

Точността е признак за отговорно отношение към околните, това е една важна и все по-рядко срещана черта у хората днес. Както  на работа, така и в личния живот спазването на уговорки и идването на срещи навреме се забелязва и цени доста, защото днес в забързаното ежедневие съставянето на точен график е не лека задача.

Множество ангажименти, напрежението, трафик, многото дейности и огромния обем от информация, с които хората са заливани са в основата на натовареното ни ежедневие и стреса в нас.

И както се коментира и от изданието Една, бг има няколко начина да спазват точни ангажиментите ни. Ето няколко полезни съвета. Например опознаване на трафика и транспортните маршрути, забележителностите и централните обекти на едно ново място. Освен това идването по-рано на срещата е по-добре от колкото да закъснеем значително. По-лесно е да си приготвим дрехи и аксесоари от предните дни, особено ако става дума за важна работна среща, защото избора на облекло в последния момент носи риск от забавяне и напрежение, коментираме и ние.

Важно е да си слагаме напомнителни бележки или аларми за сериозните си ангажименти, за да не се пропусне нещо. И накрая бъде сигурни, че винаги ще имате нужда от време за себе си. Добре да си оставяте известно свободно време да презаредите батериите, всеки има нужда от почивка, ето защо отделете часове, в които да релаксирате или да останете спокойни с мислите си, това също трябва да влезе в ежедневния ви график.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар