Кошмар: Джулиана Гани има хемороиди!

Кошмар: Джулиана Гани има хемороиди!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани е принудена да търпи неприятно заболяване, което й създава голям дискомфорт. Красавицата е решена да се справи с него, но без хирургическа намеса.

Джулиана Гани от седмици не може да седне спокойно на задните си части, научи HotArena. Това се е превърнало е неин кошмар.

Джулиана Гани

Джулиана Гани има хемороиди

Опитът й да се пече на луксозен плаж в Гърция миналия уикенд се оказал истинско фиаско, тъй като тя едва престоявала няколко минути на шезлонга си. При първата поява на болките блондинката помислила, че е пипнала някакъв херпес, писа „Уикенд“.

Впоследствие й поставили диагноза хемороиди. Джулиана обаче засега отказва да се подложи на операция. Щяла да заложи на билколечението.

Гани предполагала, че болестта със звучното народно име „маясъл“ я е налазила заради денонощните упражнения във фитнес залата. Напрежението на кръвоносните съдове от вдигането на тежести често предизвиква възпаление на хемороидите, от такова страдат повечето културисти и щангисти.

Друг начин за „хващане“ на хемороиди е аналният секс. Дали обаче Джули го практикува с гаджето си, не е ясно.

Най-недоволен от цялата тази ситуация бил Илиян, гаджето й. Мачото мрънкал, че болежката е превърнала иначе страстната в леглото миска в предпазлива и свенлива мома. Гани гледала да я кара по-полека, докато острата фаза на заболяването отмине.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар