Гала е бясна, Нова я кара да работи!

Гала е бясна, Нова я кара да работи!
Гласувайте за статията

Гала не иска да повярва, че ще й се наложи да се върне по-рано и така ще съкрати времето си със Стефан. Двамата се отдадоха на приятни мигове през лятото, но те са на изчерпване.

Гала ще трябва да прекрати лятната си отпуска по-рано от предварително планираното. Това е нещо ново за нея и надали й е по вкуса.

Гала

Гала се връща на работа до седмица

Обикновено водещата ползвала почивка поне през половината юли, август и част от септември. Сега обаче от Нова и пуснали само месец ваканция и я очакват да се завърне на работа на 2 септември. Целта била да се подготвят няколко предавания предварително. Според запознати това не била обичайна практика в „ На кафе“.

Гала била свикнала хората й да правят сами всичко, я тя да се включва едва на финала. Както е известно Гала се запознава и със сценария часове преди шоуто, а репликите, които изговаря в ефир, диктува в ухото й редактор. Този път нещата обаче щели да бъдат по-различни, което хвърляло звездата в луда ярост, но тя се стараела да не дава публичен израз на гнева си, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар