Не е за вярване какво се случи с гърдите на Моника Белучи!

Не е за вярване какво се случи с гърдите на Моника Белучи!
Гласувайте за статията

Напоследък Моника Белучи често блести от страниците на различни списания. Снимките й са с най-различни концепции, а при една от последните си фотосесии тя дори бе пременена в красив бански костюм.

От jenata.blitz.bg вече показаха скандалната визия на Селин Дион, която прилича на ходещ скелет и сякаш е болна от някоя много страшна болест. Разкриха и какво шокиращо нещо направи Анджелина Джоли с децата си преди време.

Моника Белучи

Моника Белучи с изскочили гърди

Моника Белучи има красива фигура, а от нея лъха класа и много стил. Повечето тоалети, в които бива пременена подчертават именно тези й качества.

За изненада обаче едно италианско списание реши да махне дрехите й. Стилистите явно са решили, че знаменитост от нейния ранг може да се пусне и по бански.

За корицата на изданието Моника позира в снежнобял бански костюм в ретро стил. Върхът му е с отворени чашки тип бриджитка, с камъни и тънки каишки.

За жалост обаче банският костюм се оказа доста малък, а пищният бюст на Белучи направо преливаше от него. Чашките просто не пасват на преливащата гръд на актрисата.

Кожата на актрисата изглежда сплескана и буквално смазана, а на мста са се образували гънки.

Потребители категорично отсичат: Ако не беше обработката с фотошоп на фотографията, по нея щеше да има още повече недостатъци, гънки и сплескана плът.

Повечето недоумяват как така Моника се е съгласила да се снима по този начин и защо просто не е настоявала да й донесат подходящ размер бански.

Още по-учудващо е решението на главният редактор, който не само е одобрил тази снимка, но и я е сложил на корицата на списанието си. Моника пък хич не се впечатлява от отрицателните коментари и гордо вдига главата си.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар