Лятната ваканция на Меган и Хари. Вижте повече тук

Лятната ваканция на Меган и Хари. Вижте повече тук
Гласувайте за статията

Лятната ваканция на Меган и Хари, двойката избра Европа за да се откъсне за седмица от ангажиментите си. Сред красотите на море и спокойствие на остров Ибиса, младото семейство заедно с детето си отпразнува и рождения ден на херцогинята Маркъл.

Ваканцията на Меган и Хари бе от най-скъпо струващите, двойката и най-вече Меган отново предизвика коментари заради скъпо струващото пътешествие и множеството удобства, които мястото предлага.

 

 

 

 

 

 

Както се коментира и в сп. Ева, имение Виста Алегре на остров Ибиса – Испания, разполага с басейн и морска панорама,  с фитнес, джакузи, и прекрасни градински тераси. Там Меган, Хари и Арчи имат на разположение личен шофьор, готвачи и още много помощен персонал, за да е пълноценна почивката им. И все пак двамата гостуващи си доведоха и личен готвач, които да се съобрази изцяло с нуждите и желанията на тях и бебето им.

И докато Меган и принц Хари почиваха, а дамата навърши там и своите 38 години, на места из медии и Интернет се запитаха защо отново тази двойка дава толкова средства, те са сред най-разточителните напоследък в изявите си благородници. както дрехите, така отпуските на Меган са все с фантастични цени. дали това няма да и спечели недоброжелатели или тя просто не се колебае да избира най-качественото, споделяме и ние от Клюки. Бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар