Истината! Ето защо „Господари на ефира“ повече няма да се излъчва по никоя телевизия!

Истината! Ето защо „Господари на ефира“ повече няма да се излъчва по никоя телевизия!
Гласувайте за статията

„Господари на ефира“ няма да се излъчва по никоя телевизия и противно на думите на продуцента му Джуди Халваджиян, че причината за това не е финансова, то точно в това се състои целият проблем, научи HotArena.

Джуди иска по 30 000 лева на епизод, което, ако предаването се излъчва всеки делничен ден, прави месечен разход на телевизията от порядъка на 600 000 хиляди. Минимум.

Все още няма медия, която да е в готовност да плати подобна сума за такова шоу. От друга страна от клана Халваджиян не искат да направят компромис с цената и да я свалят с няколко хилядарки надолу.

Преди около 2 месеца продуцентът на предаването Джуди Халваджиян даде обширно интервю за в-к „Уикенд“, в което прикри истината защо има „Господари на уеба“, но не и „…. на ефира“:

„Съвсем скоро взехме решението да преминем изцяло в интернет, защото смятаме, че свободата, която има там, я няма в нито една телевизия. А както съм заявявал много пъти – предаване като „Господари на ефира“ без свобода просто няма как да съществува. Освен това, констатираме с всяка изминала година, че има сериозна умора и отлив на зрители от телевизиите. В интернет е точно обратното“.

Именно в този разговор той заяви, че причината за спирането на шоуто не е финансова и не се е дължала на гафа с репортера Димитър Върбанов. Което съответно е лъжа, която той продължава да подменя с други внушения, свързани с цензура. Към края на интервюто отсича, че все пак не се отказват напълно от телевизията като вариант за излъчване на „Господарите“:

„Не смятам, че за нас телевизията е затворена страница. Просто политическата ситуация в държавата е такава, че не допуска предаване като „Господари на ефира“. Доста често сме били критични към властта и това по никакъв начин не ѝ се харесва. Със сигурност сме станали неудобни. Ако дойдат по-добри времена, нямаме нищо против да се върнем в ефир“.

Към момента в интернет пространството са излъчени само 2 епизода на „Господари на уеба“, а феновете на предаването смятат, че е въпрос на време екипът му да се откаже и от тамошното излъчване.

Същевременно фамилия Халваджиян не се оплаква от липса на работа и изяви в Нова телевизия. Предстои ни да станем свидетели на сериала „Пътят на честта“ и риалити шоуто „Маскираният певец“, за осъществяването на които голямото семейство има огромен принос.

Преди време Джуди заяви, че и на Би Ти Ви има какво да предложат, именно в периода след 22 часа, в който властваше Слави Трифонов. Според продуцента програмата на медията отдавна имала спешна нужда от освежаване, но дали те ще се заемат с тази задача, към момента така и не става ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар