Дупето на Джулиана Гани е измама! (Подробности)

Дупето на Джулиана Гани е измама! (Подробности)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани не може да бъде правдоподобна „ходеща“ реклама на годеника си Илиян, който е фитнес инструктор по професия и пише книги за здравословно отслабване и стегната външност, тъй като нейната фигура е далеч от това.

Феновете на Инстаграм страничката TheRealSfw изобличиха истината за Джулиана Гани и тя е, че гладкото и оформено дупе на Мис Силикон не съществува, а е плод единствено на нейното въображение.

Джулиана Гани

Джулиана Гани послъгва за дупето си

Джулка бе щракната по бански в гръб от папараци на плажа. Фотото бе сравнено с друго такова, което обаче е обработила и тя лично е качила в нета. Разликата е огромна.

Да, Гани наистина много е отслабнала, което сигурно се дължи благодарение на познанията на половинката й Илиян, който зорко брои погълнатите от нея калории всеки ден. Но очевидно блондинката не прави никакви физически тренировки, за да стегне дупето и краката си. Също нещо, от което уж гаджето й разбира.

Резултатът от мързела на Джулка е отпуснато и целулитено дупе, приличащо на мекица.

Колежката й Розмари Тишер, която изгря в последния сезон на „ВИП Брадър“, захапа Гани под снимката, като драсна следните иронични редове:

„Аз пък бих се радвала Джулиана да направи един туториъл как да си фотошопирам толкова добре задните части, че целулита е окупирал тялото ми от 1997 насам и малко искам да подлъгвам мъжката аудитория… че само селфита и пейзажи не продават“.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар