Ах, каква страст, какво нещо! Гала и Стефан се награбиха (СНИМКА)

Ах, каква страст, какво нещо! Гала и Стефан се награбиха (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Гала и Стефан показват, че тръпката между тях все още е жива. Двамата са заедно от 14 години, но продължават да се награбват навън като някакви тийнейджъри.

Откакто са във ваканция, Гала и Стефан не спират да обикалят романтични и най-вече екзотични кътчета от света, откъдето, разбира се, да заливат мрежата с фотоси.

Гала и Стефан

Гала и Стефан се целуват страстно край морето

След като наскоро тв водещата скандализира със свои снимки, на които без свян развява бюст на Малдивите, където нудизмът е строго забранен, ето че страстите са прелели и в нещо по-съществено.

В скорошен фотос, с който блондинката не пропусна да се похвали в социалните мрежи, двамата с любимия й Стефан направо са се награбили край морето. И дрехи, и задръжки са паднали бързо, съдейки от целувките на двойката.

Малко преди това пък двамата успяха и да стреснат свои верни последователи във виртуалното пространство с небрежния си вид.

Гала дори бе обвинена от фенките си, че е твърде неглижирана – нещо, което досега не си е позволявала да демонстрира на широката общественост.

В крайна сметка почивката им е към своя край, наближава септември, а с него и поредния нов сезон на „На кафе“, който Гала ще води.

Засега не е ясно дали пак ще приюти в студиото си и Стефан, който веднага се примамва от възможността да каже публично какво мисли по актуални въпроси от деня.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар