Вижте с кого почиват лятото Дейвид и Виктория Бекъм

Вижте с кого почиват лятото Дейвид и Виктория Бекъм
Гласувайте за статията

Вижте с кого почиват лятото Дейвид и Виктория Бекъм. Семейството избра да прекара една част от лятната си отпуска в южната част на Франция.

Там Бекъм гостуваха на едни от близките си приятели, а именно Елтън Джон и половинката му Дейвид Фърниш. От доста време се знае, че са приятели и обичат да прекарват време заедно.

Както се цитира и от родното издание Ева, Виктория Бекъм споделила снимки в мрежите, с които благодари на Дейв и Елтън за хубавото време с тях.

На снимките фамилия Бекъм позира на яхтата на музикалната звезда Елтън Джон. Той е не само светска личност, но и сред най-близките хора на кралското семейство, присъства на много официални празници с тях.

Вики с Елтън Джон

Както медиите цитираха не отдавна, принц Хари и половинката му наскоро родилата Меган Маркъл, бяха гости на имението на Елтън Джон в Ница. Там те се насладиха на хубавата компания заедно с бебето Арчи.

Припомняме, че Елтън и приятелят му имат и две момчета, заедно отглеждат 2 -мата си сина и са заедно от доста години. Двойката е сред най-харесваната, имат много популярни приятели, а самите Елтън и Дейвид Фърнип са гости на много официални мероприятия на Острова, ползват се с голяма популярност и добро име.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар