Охаааа!!! Джена е с най-сочните гърди, вижте! (ФОТО)

Охаааа!!! Джена е с най-сочните гърди, вижте! (ФОТО)
Гласувайте за статията

Джена винаги се е славела със сочни форми, които привличат мъжките очи като магнит. Певицата има пищно телосложение, с което се гордее от години.

През летния сезон почти всички фолкпевици се изредиха да качват в социалните мрежи снимки по бански. Иначе скромната Джена също не остана по-назад, като зарадва своите фенове от мъжки пол с доста гореща гледка.

Джена е заложила на дизайнерски цял бански костюм, но доста изрязан в предната част. Моделът позволява страхотна гледка към огромния бюст на чалга дивата. Вижда се обаче, че преди това изпълнителката на „Да те бях ранила“ е ползвала друго плажно облекло, издават разликите по бюста.

Джена не е от певиците, които се събличат прекалено много. Но винаги е гледала загадъчно да покаже огромния бюст, който тежи на плещите й. Явно цяло лятно сменя различни варианти на облеклата на плажа, за да може отвсякъде да се опече. С новата дрешка тя ще може да изпържи долната част на гърдите, които с предишния бански са останали по-бели.

Лятото за певицата премина край родното Черноморие, където бяха основно участията на Джена. Наши запознати издават, че тя, съпругът й Атанас Стоев и малкият им наследник са отседнали край Несебър и всяка свободна минута прекарали на плажа.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Охаааа!!! Джена е с най-сочните гърди, вижте! (ФОТО)”

  1. СаняСоколова

    авг. 27. 2019

    Аз от музика много не разбирам, но ако тази песен някой каже че е хубава , моля за извинение.

Добавете коментар