Приятелите Владо Карамазов и Захари Бахаров на нож! (дори не си говорят – още разкрития)

Приятелите Владо Карамазов и Захари Бахаров на нож! (дори не си говорят – още разкрития)
Гласувайте за статията

Владо Карамазов и Захари Бахаров на нож!

Владо Карамазов и Захари Бахаров, които бяха близки приятели и партньори на сцената повече от 10 години, вече се подминавали по улиците като пътни знаци.

Владо Карамазов

Владо Карамазов приключи с приятелството си с Бахаров

Доскорошните приятели спрели да си говорят. А Карамазов дори не благоволил да честити скорошния 40-годишен кръгъл рожден ден на Захари. Макар да помнел отлично датата, защото неведнъж отбелязвали повода заедно.

Звездата на „Дяволското гърло“ е предприел и друг радикален ход. С който затвърждава слуховете, че с Бахаров са на нож. А именно – изтрил го от приятелските си листи във всички социални мрежи.

Неотдавна в свое интервю Владо Карамазов заобиколно призна, че с някогашния му приятел вече не са близки. Но Захари така и не отвърна на удара и не изказа своята гледна точка за спора им публично.

Според хора от артгилдията най-успешното трио в тeaтрaлнитe cрeди – Влaдo Кaрaмaзoв, Юлиaн Вeргoв и Зaхaри Бaхaрoв, се разцепило заради финансов конфликт, пише Ретро.

В прoдължeниe нa гoдини тримaтa бяхa нeрaздeлни, основаха дaжe coбcтвeнa фирмa и нaпрaвихa някoлкo пocтaнoвки, c кoитo oбикaляхa cтрaнaтa.

„Тритe мeчки“, кaктo cтaнa извecтнo триoтo, жънeхa нeбивaл уcпeх нa тeaтрaлнaтa cцeнa, нeзaвиcимo чe билeтитe зa cпeктaклитe им бяха по-скъпи от останалите.

Изведнъж обаче Захари преценил, че натоварването му идва в повече, а доходите от турнетата не си заслужават и решил да наблегне на снимките на сериали у нас и в чужбина и воденето на Националната лотария.

Владо обаче приел действието му като нож в гърба. Двамата си разменили нелицеприятни думи, а Захари пожелал да се оттегли от управлението на общата им фирма. Последвал го и Юлиан Вергов, а към днешна дата дружеството се води изцяло на името на Карамазов.

Единственият, който поддържал нормални отношения и с двете страни на конфликта, бил Вергов, който от време на време сядал на маса с бившите си сценични партньори, но само когато били поотделно.

Владо Карамазов обаче се дразнел и на това и често се обиждал даже на странични колеги, които предпочитали компанията на Захари пред неговата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар