Скандал с родния провал на Мистър Свят! (още подробности)

Скандал с родния провал на Мистър Свят! (още подробности)
Гласувайте за статията

Менте фаворит провали нашия Мистър Свят!

Менте провали нашия представител на конкурса Мистър Свят и лепна срамно петно на родината. В нашите медии Даниел Георгиев е представен като новия Мистър Свят, което не отговаря на истината, оплакаха се организаторите на истинския конкурс.

Мистър Свят

Ментето виновно за провала на Мистър Свят

Даниел е участвал в неизвестната досега проява Мъж на света, И въпреки, че се е пъчил с подобна лента, самият той многократно пред родни медии се е представял като новия Мистър Свят.

Това става дни преди нашият истински представител Оливър Стайков да замине за Мистър Свят.

От Лондон, където е централата на конкурса са изпратили гневно писмо до БОК стар модел – българските лицензианти на проявата.

Пишат, че при 72 държави, членки участващи в конкурса за мъже тази година, България е единствената, която си позволява подобно своеволие и медийна заблуда на обществеността.

Организаторите отбелязват, че това неминуемо ще се отрази на класирането на Оливър, който беше сочен като един от евентуалните претенденти.

Пред вестник „Телеграф“ шефката на БОК стар модел – Венета Кръстева коментира, че ситуацията е изключително неприятна.

„Лошо е това, че многократно се обаждахме и въпреки това този човек продължи да бъде представян като Мистър Свят. После когато всички гръмнаха, че англичанинът Джак Хесълуд е победител за 2019г. се оправдаха с грешка в превода“, казва Кръстева.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал с родния провал на Мистър Свят! (още подробности)”

  1. Ха

    авг. 28. 2019

    Смешни нашенски кипри, от жени по-смешни. Но тоя Оливър е достатъчно грозен, нямаше шанс да успее нивгиш, да не се кахърят толкоз. Другият- Даниел е мазничък и макар конкурсът му явно да е бил неизвестен, реално е по-хубав от Оливър. Друг е въпросът, че заблуждавайки, че е мистър Свят, изглежда тъп нещастник и сам се опошлява.

Добавете коментар