Гришо започна да олесява след загубите и раздялата с Никол Шерцингер!Григор Димитров - Гришо

върви по стъпките на Андре Агаси? Феновете на българската тенис звезда не спират да си задават този въпрос заради все по-очебийните промени във външния му вид. [caption id="attachment_431095" align="alignright" width="300"]Гришо Стресът не се отразява добре на Гришо[/caption] Напоследък Гришо играе с черна кърпа на челото. А когато е без нея по главата му се виждат първите издайнически следи от косопад. Дали причината за това е стресът от тежкото пропадане в световната ранг листа, раздялата с Никол Шерцингер или нещо друго, едва ли скоро ще стане ясно. Но Григор Димитров явно има сериозни проблеми и това се отразява на външния му вид. Интересното е, че менторът му Андре Агаси премина през същите проблеми. Той се раздели с буйната си грива и оплешивя, заради което днес предпочита да ходи с гола глава.

В книгата си „Открито” големият американски тенисист признава, че загубата на коса му се отразила толкова тежко на психиката, че загубил финала на „Ролан Гарос”, пише вестник „България днес”.

Агаси споделя, че изпаднал в ужас по време на турнира и дори губи с 1:3 в мач срещу еквадореца Андрес Гомес. Решава да сложи перука и играе без проблем почти до финалите, когато перуката се цапа и се налага да се изпере. Притесненият спортист през цялото време се тревожи, че изкуствената му коса ще се разпадне и той ще се изложи. „С всеки мой скок усещах как тя се смъква надолу към веждите ми. Вече мислех само за това, какъв смях и подигравки ще предизвикам пред телевизорите, когато перуката се свлече от главата ми”, казва още той. В крайна сметка това води до провала му на мача. Но 9 години по-късно, вече с бръсната глава и плешив, Агаси успява да вдигне купата. Гришо обаче май не позволява на този проблем да го разстройва. Още повече, че започна с победа участието си на „US OPEN”.