Крах: Иван Динев и годеницата му Пенелопе фалираха бизнес на баща му!

Крах: Иван Динев и годеницата му Пенелопе фалираха бизнес на баща му!
Гласувайте за статията

Иван Динев и Пенелопе провалиха бизнес на баща му!

Милионерският наследник Иван Динев, син на строителния предприемач Йордан Динев, успя да фалира първия бизнес, който баща му му повери, издават негови познати.

Иван Динев

Иван Динев и Пенелопе се издъниха яко

През юли месец гаджето му Пенелопе се тупаше гордо в гърдите, че любимият й й се е доверил. И е оставил изцяло на нея популяризирането на ресторант. Който е част към хотелски комплекс на фамилия Диневи в Свети Влас.

Освен че пускаше многобройни публикации в Инстаграм, тагвайки се от въпросното място, инфлуенсърката набута изисканата кръчма в ефира на предаването „На кафе“. Като покани репортерката Деси да я интервюира в заведението край морето. Дори опитаха салати от менюто.

„А сега искам да те поканя в един ресторант, той е на моят приятел. Аз му помагам с популяризирането и с каквото мога. И му желая успех, тъй като това е неговото първо начинание и вярвам в него и го подкрепям. Това е едно приказно наше кътче в Свети Влас“, обясни миналия месец Петя в сутрешното шоу.

Към днешна дата близки до младата двойка издават, че Иван и Пенелопе не са се справили с мениджмънта на ресторанта.

Наша проверка показва, че инфлуенсърката е изтрила всички тагове и снимки, които си е направила в заведението. Вече не пуска всекидневни сторита в Инстаграм, както правеше преди, от там и се преструва сякаш този бизнес никога не е съществувал.

Докато мястото работеше, тя канеше различни свои приятелки, за да обядват или вечерят заедно. Срещите им бяха снимани в рекламни видеа за социалните мрежи, в които се виждаше, че наоколо няма други клиенти освен тях. И естествено липсата на посетители е довело до края на начинанието им.

За огромно съжаление на Йордан Динев, младежите ще продължат да му точат парите, без да вършат никаква съществена работа за фамилното благо.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Крах: Иван Динев и годеницата му Пенелопе фалираха бизнес на баща му!”

  1. Елеонора

    авг. 28. 2019

    Поредните разглезени богаташчета без никакви знания и опит,свикнали да харчат пари,които са им дадени наготово. Да се върти ресторант и да се управлява персонал,са нужни много качества,а не само да се кифлее и да се качват разни снимчици на напудрените кифли. Не всеки става за тая работа!

  2. maria

    авг. 30. 2019

    otvratitelna pesen ugas

Добавете коментар